Deze website maakt gebruikt van cookies.

Eggs Benedict
Lente
Eggs Benedict

Ingrediënten

Aantal personen: 10

10 st eieren
10 st Oresto Gerookte speksneetjes
10 st brood voor toast
300 g gemengde salade
75 ml Hellmann’s Vinaigrette Sjalot Rode ui
peper en zout
750 ml Knorr Garde d’Or Hollandaise saus
15 g Amora Mosterd
10 ml citroensap
verse kruiden


Technische fiches Unilever Food Solutions Technische fiches Oresto Food Partners

Bereiding

Gaar de eieren 50 minuten in een Roner of combisteamer op 63°C.

Bak het spek 10 minuten op een bakplaat met bakpapier in een oven op 180°C.

Rooster het brood. Maak de salade aan met de vinaigrette, peper en zout.

Beleg het brood met de aangemaakte salade en schik het gepocheerde ei erop.

Vermeng de hollandaisesaus met de mosterd en het citroensap en schep dit mengsel over het gepocheerde ei. Werk af met een sneetje gebakken spek en verse kruiden.


Keywords

ei brood lente zomer



Deel recept

Aanbevolen

Gebakken zalmfilet met romanesco
Gebakken zalmfilet met romanesco
Gemengde bietensalade
Gemengde bietensalade
Koude pastasalade
Koude pastasalade